Få in naturen i hemmet med posters!

I samarbete med Poster Store

Ni som älskar inredning vet ju att man blir aldrig klar. Man flyttar en sak dit, tar bort en sak, möblerar om osv. Jag kände att det var dax för en liten makeover här hemma så det fick bli lite nya tavlor & posters. Poster Store har så många vackra posters till ditt hem. Jag är ju väldigt inne på naturmaterial & posters med naturmotiv men dom har så mycket olika posters som tex texter & quotes, stilrena, svartvita, fotokonst mm. Alla Poster Stores posters är tryckta på FSC-miljömärkt papper för ansvarsfullt skogsbruk & deras tryckerier & all produktion av deras poster har Nordic Swan Ecolabel vilket är en av dom strängaste miljömärkningarna i Europa. Poster Store grundades 2014 av Oscar & Tobias Renlund i Stockholm. Deras vision var att konst ska vara för alla, att vackra saker inte behöver vara dyra. Dom erbjuder posters & ramar av hög kvalitet i olika stilar. Mönstrerna är gjorda av deras egna designers & samarbete med kända konstnärer från hela världen. Ramarna finns i flera olika variationer & har akrylglas i stället för vanligt glas som gör att den blir lättare & okrossbar men samtidigt lika kristallklart.

Med min kod Louiseanderssons30 får du 30% rabatt på posters
(ej selections posters & ramar)
Gäller till 29/2-2020

Ovanför sängen fick två posters med naturmaterial ta sin plats. Jag älskar ljuset som skiner in genom skogen, får mig att drömma mig bort ut på landet. Och hur vacker är inte ringarna i trät. Tänk vad mäktig naturen är som kan skapa något så stort & vackert som ett träd. Till posterna valde jag den här gången valnötsramar för att få in lite mörkare träslag. Så himla fint.
Valnötsram 50x70
Wood Pattern Poster 50x70
.Forest Sunlight Poster 50x70

Ett projekt jag har på gång just nu är att jag ska göra om barnens rum. Dom ska få ett rum med skogstema inte helt otippat kanske. Så när jag såg den här posterna med skogsdjur blev jag helt förälskad. Så fin & ett bra sätt för barnen att lära sig om skogens djur, vad dom heter & hur dom ser ut.
Valnötsram 50x70
.Forest Animal Poster 50x70

Vill man inte ha ramar till sina posters så har dom även sånna här posterhängare. Jag tycker det är superfint. Kul att bryta av lite med något annat också. Den här postern med kryddor passar så bra i köket.
Posterhängare 22 cm
.Kitchen Herb Poster 21x30 (A4)

I badrummet vill man ju inte gärna borra hål men jag vill ändå ha det inrett & mysigt. Så jag kom på att varför inte hänga tavlor i jutesnöre ner för rören som går längs taket. Blev ju hur bra som helst. Får man en mysig inredd toalett med tavlor & amplar utan att behöva borra massa hål. Det gäller att hitta på nya lösningar & vara uppfinningsrik.
Valnötsram A4
.Monstera Poster 21x30 (A4)
.Fern Poster 21x30 (A4)
Fikonkaktus Poster 21x30 (A4)

Och i badrumsfönstret fick den här fina posterns på konstnären Frida Kahlo flytta in.
Valnötsram A4
.Frida Floral Poster 21x30 (A4)

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Nej men sluta, hur mysigt har ni det inte hemma? Ä L S K A R ert sovrum/sängdelen, och alla växter!
nouw.com/lindholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
Men åh tack 🙈❤️😘
nouw.com/louiseanderssons
Caroline
,
Så himla fint! Blir så sugen på den postern med djuren till barnen 😍
louiseanderssons
louiseanderssons,
Den är så himla fin 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Alma
,
Kul idé med tavlor i badrummet, det kanske jag skulle testa!
louiseanderssons
louiseanderssons,
Do it 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Anna,
Jättefina verkligen. Älskar Forest Animal-postern. Kanske något för barnrummet.
svenskatrappsteg.se/
louiseanderssons
louiseanderssons,
tack ❣️ Ja sååå fina
nouw.com/louiseanderssons
Billy,
Verkligen jättefina bilder på dom där. ska genast in o kika. tack för tipset
mobilbazaren.se/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Det tycker jag du ska göra 🙌🏻😃
nouw.com/louiseanderssons