Estrid - En rakhyvel som är snäll mot kroppen, planeten & plånboken

Har ni hört talats om Estrid?


Jag vet inte hur det är med er men jag har gått igenom en del olika rakhyvlar i mina dar. Engångs för kvinnor, ni vet dom där som oftast är rosa med ett eller två bland som ja... är värdelösa. Sen dom dyrare riktiga hyvlarna som inte egentligen är bättre som & kostar för mycket. Sen gick man ju över på herr engångshyvlarna för dom har ju 3-5 blad & var mycket bättre. Men nu är den tiden förbi. Jag har lagt både med hyvlarna & det frenetiska rakandet på hyllan. Däremot gillar jag att raka benen då & då & jag har nu hittat en ny kärlek som är snäll mot mig, planeten & plånkan.


Estrid är en fembladig rakhyvel som har smörjande remsor som är veganska (innehåller aloe vera, shea smör & e-vitamin) som gör att du för en nära & mjuk rakning. Den har en minimalistisk Svensk design & en ergonomisk utforming. Estrid finns i 4 olika färger.


Estrid är en prenumerationstjänst. Du signar upp dig & får ditt startkit & sen kan du välja om du vill ha nya hyvlar var 30:e, 60:e eller var 90:e dag. Startkitet kostar 95:- & då får du hyveln, vägghållare & två rakblad. Sen kostar prenumerationen 119:- för fyra rakblad. Så smart! Och det är fri frakt! Det gillar vi. Och just de, du kan avsluta när du vill!

Och såklart så har dom ju tänkt på exakt allt. Helheten. Dom har nämligen ett samarbete med organisationen Kvinna till Kvinna som arbetar för kvinnor rättigheter. Så för varje produkt du köper så donerar dom en del av summan till organisationen. Så jäkla bra!
Anger du koden EstridxKvinna i kassan när du signar upp dig så skänker Estrid 10:- extra till organisationen. (Ej samarbete vill bara tipsa).

Har du testat Estrid?

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Älskar den rakhyveln! 😃
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Den är riktigt grym 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons