En liten housetour i vårt nya hus!

Reklam för Poster Store

Som ni vet så har vi ju nyligen flyttat till hus & för mig var det ett självklart val att pryda våra väggar med posters & tavlor ifrån Poster Store. Jag älskar ju naturmotiv så jag klickar mig alltid först in på deras Natur kategori. Poster Store har en superfin & lättnavigerad hemsida uppspaltad i olika kategorier & teman så det är så enkelt att hitta just dom posters & ramarna du vill ha. Det jag älskar med Poster Store är att dom varje tisdag släpper en ny kollektion med posters & att det finns så mycket inspiration till hur man kan göra sina tavelväggar. Och inte nog med det. Dom är även väldigt miljövänliga. Alla deras poster trycks på papper som är FSC- märkta (Forest Stewardship Council) & Nordic Swan (Ecolabel) märkta. Och så tänker dom på allt i övrigt som att ha kortare transportsträckor & smart logistik för att minimera koldioxidutsläppet på miljön.
Så vill du hitta både vackra & prisvärda posers & ramar till ditt hem så är Poster Store det självklara valet.

Med min kod louise.30 får du 30% rabatt på alla posters!


(Gäller ej selection & ramar)
Kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Gäller till 14/9.


Så nu ska ni få en liten mini houstour i några av rummen. Vi börjar på mitt kontor/showroom/vintagebutik. Här inne vill jag ha en lugn & harmonisk stämning. Det ska vara ljust & fridfullt. Jag älskar ju naturmotiv & blommor. Och vad ger en mer lugn än blomsterängar. Jag tycker tavlorna passar perfekt här inne.

Ni vet ju att jag älskar vintage så det var ett självklart val att välja två vintage posters med magnolia & bananträd till vardagsrummet. Jag älskar verkligen poster hängarna. Dom passade så bra ihop. Och hur drömmig är inte tavlan på floden Yosmite valley river. Älskar färgerna i bilden & dom passar så bra ihop med valnötsramen.

I lilla hallen på övervåning fick den här otroligt vackra tavlan ta sin plats. Finns det något vackrare än sommar solupp & nedgångar?.

Gillar

Kommentarer

Bunny,
SÅ fint ni har fått det!!
bunnydrugz.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Kamilla,
Posters kan verkligen liva upp ett hem eller lokal. fint att hänga halsband på en trägren.
kamillaskamera.com/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Verkligen 😍 tack 🥰
nouw.com/louiseanderssons