En helt underbar kalas helg!

Fredag:
Fredagen började med en tredje vända till akuten på tre dagar... Korvis hade fått falsk krupp så vi fick åka in till Danderyds barnakut. Hon fick inhalera adrenalin & så fick hon kortison. Hon var så duktig. Hennes arm är föresten mycket bättre nu. Efter det åkte H & korvis hem & jag gick till praktiken för att köra min sista dag. Jag fick blommor & ett jättefint guldhalsband med en stjärna som tack för dom här tre veckorna. Verkligen bästa praktikplatsen. Har trivts så himla bra. Så är ni på Danderyds sjukhus nån gång så kan jag rekommendera er att köpa blommor på Blomsterhörnan.
På kvällen åkte H & hämtade sin mor & bror på Bromma flygplats som kommit från Blekinge för att hälsa på över helgen.
Vi käkade tacos & satt & pratade & hade det mys innan det var dags att sova.

Lördag:
Kalas dags! Eftersom korvis fyller år idag så hade vi kalas i lördags. Jag bakade tårta från scratch & svärmor gjorde munkar. Kalaset blev så himla lyckat & jag är så tacksam att alla kom & firade.

Söndag:
CHILL DAG DELUX. Var helt slut efter den här veckan med akutbesök, praktik, förberedelser inför kalas & besök & dessutom så har jag dragit på mig en lättare förkylning. Så vi slappade mest & innan svärmor skulle åka hem till Gotland & Hampus bror till Blekinge så gjorde jag naglarna på svärmor. Vi tog också en liten sväng till lekparken i det fina vädret. Resten av dagen bestod av chill haha.

Vad har ni gjort i helgen?

Gillar

Kommentarer

sugkatt
sugkatt,
Låter som en riktig toppenhelg!
nouw.com/sugkatt
louiseanderssons
louiseanderssons,