En gammal favorit & nytt att testa från Ecooking!

Inlägget innehåller adlinks/Reklamlänkar

Ecooking är ett av mina favorit märken när det kommer till hudvård. Det är ekologisk hudvård från Danmark. Riktigt bra produkter till bra pris. En av mina favoriter är peeling mask. Nu är det dax att testa lite mer. Multi Balmen har jag redan hunnit testa lite & den är grym. Både jag & Hampus använder den till tatueringar, jag har den på torra partier & läpparna.

Multi Balm
Ett allt i ett balm som har många olika användningsmöjligheter.

Anti Redness Cream
Specifikt formulerad för att motverka rödhet och irritation. Denna effektiva emulsion tonar ner rödhet medan huden hålls återfuktad. Fylld med lugnande och utjämnande ingredienser som verkar i synergi som en skyddande hinna över huden, ger fukt till övre hudlagret och jämnar ut hudytan.

Ecooking Anti-Redness Cream är en effektiv lösning för känsliga hudtyper. Nyckelingredienser: Kamomill: har en kraftfull anti inflammatorisk effekt lämpad för känslig och akne benägen hy. Motverkar och blockerar irritationer i huden genom att avlägsna fria radikaler som är skadliga för huden. Aktiva ingredienser av svamp och våtmarksgräs motverkar rödhet och prickar på hudytan samt stärker och återfuktar huden inifrån. Har en utjämnande effekt på huden samt reducerar fina linjer och porer för att få en ungdomlig hy.

Firming Serum
Ett serum som stramar upp huden. Innehåller Hexapeptide som synligt minskar djupet av rynkor i huden. Hexapeptide är ett naturligt alternativ till botox med dokumenterad effekt vid kontinuerlig användning. Efter 60 dagars användning morgon och kväll, blir rynkor synligt minskade.

Peeling Mask
Peelingmaskens innehåll av växtextrakter och E-vitamin motverkar fina linjer och rynkor samt ger ett ungdomligt utseende.

Användning: Peelingmasken kan användas en gång per vecka. Börja med 4–6 minuter – beroende på hudtyp. Trappa sedan långsamt upp för att till sist sluta på ca 10–12 minuter per gång.

Rengör huden och applicera därefter ett jämnt lager av masken och låt produkten verka. Applicera inte för nära ögon och mun. Masken pirrar och sticker och huden kommer att vara röd efteråt, därför är det en rekommendation att göra masken på kvällen. Använd peelingmasken cirka en gång i veckan. Använd peelingmasken cirka en gång i veckan. Avsluta med att rengöra huden grundligt med din favoritrengöring från Ecooking.

Har du nån favoritprodukt från Ecooking?

Vill ni läsa om tidigare inlägg om Ecooking så hittar ni dom här:
Ecooking Lermask.

New In från Ecooking.

Ecooking - Dansk naturlig hudvård!

Gillar

Kommentarer