Ida Warg Beauty - Intense nutrition dry body oil

Reklam för Ida Warg Beauty

I våras lanserade Ida Warg Beauty en torr olja, Intense Nutrition Dry Body Oil. Verkligen sommarens must have efter en dag på stranden. Jag älskar kroppsoljor & använder det varje dag & jag älskar verkligen den här. Och den doftar såå gott!

Intense Nutrition Dry Body Oil är en snabbabsorberande kroppsolja som förser huden med omedelbar fukt för ett återfuktat och silkeslent resultat. Den näringsgivande torroljan är berikad med ett extrakt från Linneablomman och squalane för en fuktgivande och lugnande effekt på extra torr hud. Dry Body Oil är även berikad med naturliga oljor från solros, mandel, ängskrasse, havre och raps för intensiv återfuktning och näring. Den lätta formulan går snabbt in i huden och lämnar den slät och mjuk utan att kännas fet. Ta en till två pumpar i handflatan och applicera på hela kroppen eller de områden där du är extra torr.

  • En varm, säker och omslutande doft med noter av vanilj, kokos och jasmin.
  • 100% vegansk
  • Cruelty-free
    100 ml

Intense Nutrition är en serie för dig med mycket torr hud som vill ha en rik fuktighetskräm. Den innehåller mjukgörande och näringsrika oljor från havre, canola och sheasmör. Dessutom är produkterna berikade med extrakt från Linneablomman som kan ha en lugnande effekt på huden.

Med min kod LOUISEANDERSSON25 får du 25% rabatt på all produkter från Idawargbeauty.se

Gillar