Mascara Test!

Jag har i veckan testat tre olika mascaror från Loréal (därav är ljuset lite olika på bilderna pga att jag fotat innan skolan). Jag hade inget annat smink dom här dagarna utan bara mascara.
Dom jag har testat är:

Mega volume Miss Baby Roll
Jag fastnade direkt för den här pga sitt utseende. Jag älskar 50-tals stuket på den. Och beskrivning är att den har en twistad gummiborste så den ska kunna fånga upp dom minsta fransarna & börja dom likt en papiljott.
Jag tyckte den va bra. Men inte mer än så. Inte det största fanet av borsten för att vara helt ärlig. Men det blev ett fint resultat & den höll bra hela dagen.

Volume Million Lashes
Som beskrivning på den här står det 100% klumpfritt resultat & de håller den verkligen. Inga klumpar men en klumpig borste. Mycket större av vad jag är van med så de kom mycket på huden när man applicera. Men fransarna vart långa, fina & separerade.

Telescopic mascara
Den här är ju ingen nyhet för mig för det är faktiskt min all time fave. Det är min absoluta favorit & har vart i flera år. Jag älskar borsten. Det är lätt att applicera & det blir ett fint resultat. Den separerar & förlänger fransarna väldigt bra. Den rekommenderar jag verkligen till alla.

pressprov/pressutskick.

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Miss Baby Roll, tänkte tagit den. Glad att jag bytte i sista stund! 😃
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ironbay
Ironbay,
Telescopic lätt! I vått å torrt! 😂✌️🦄
nouw.com/ironbay
louiseanderssons
louiseanderssons,
babycofficial
babycofficial,
Babydoll 👏🏻💕
nouw.com/babycofficial