The BrowGal - The Convertible Brow Kit!

Såhär står det på Kicks.se

PRODUKTINFORMATION

The Convertible Brow är ett puder/pomada duo – när den används torr fungerar den som ett puder och när den används våt används den för att fylla i och tillger färg och struktur till brynen. Alla färger har handplockats av grundaren själv, Tonya Crooks, och indelas i tre kategorier: anpassade för mörkt, medium och ljust hår. Varje kategori har en varm, en neutral och en kall ton så att du kan blanda och matcha för att få fram din unika färg. När paletten har använts med vatten kommer den att återgå till sin ursprungliga puderkonsistens samtidigt som den aldrig blir för torr. The BrowGal tog fram The Convertible som en lösning till det vanliga problemet med pomador att de torkar ut alldeles för lätt och de klassiska pudren inte gav den optimala definitionen av ögonbrynen. Använd både pudret och pomadan på samma ögonbryn för att skapa 3D looken!

.............................................................................................................................................................................................................................
Recension!
Jag har nog testat alla sätt att fylla i mina bryn, skuggor, pennor & pomada. På senaste tiden har jag förälskat mig i pomada men jag tror jag har en ny favorit. Den är paletten är superlätt att jobba. Jag bara fukta penseln lite innan jag tog av skuggan. Och jag gillade verkligen resultatet. Jag använde paletten Dark & även den mörkaste färgen i paletten. Måste även säga att jag älskar borsten. Precis så tunn som jag vill att en ögonbrynsborste ska vara.
En ny ögonbrynsfavorit!

The Convertible Brow kit 379:-
Brow Brush 139:-
Finns att köpa på Kicks

pressutskick/pressprov

Gillar

Kommentarer

dagensgoals
dagensgoals,
så bra produkt!
nouw.com/dagensgoals
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Grodan,
Spännande! Måste testa denna 😊
borntolose.blogg.se
sarah,
snygga ögon bryn =)
www.klarahs.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,