Empties från resan!

Jag älskar empties videos & inlägg för då känns det verkligen som att man får en riktigt ordentlig recension för man vet att personen i fråga verkligen har testat produkten till den sista droppen. Har ni missat min första empties video så hittar ni den HÄR. En till kommer inom kort. Och på resan så blev det en del produkter som tog slut & innan dom fick hamna i en Mexicansk sopkorg så fotade jag dom för att ge er en recension om vad jag tyckte om dom. Önskar att jag hade det här handfatet hemma. Mycket fotovänligt. Utöver dessa produkter så tog i princip alla solskydd slut också. Vilka jag hade med mig kan ni se HÄR. Jag tyckte alla dom var bra faktiskt.

I alla fall här är resans empties:
Två stycken after sun från De Bruyre. Den ena fick jag i den HÄR glossyboxen & den andra fick jag också från glossybox fast på en mässa. Jag tycker dom är bra. Dom sjunker in i huden & luktar supergott.

Rosvatten & morotsolja från Loelle som jag fick HÄR. Jag har använt rosvatten & morotsolja i jag vet inte hur många år. Min mamma är utbildad hudterapeut & har haft inriktning på naturliga produkter så jag är uppväxt med sån här typ av hudvård. Älskar båda produkterna!

Válquer hårmask som jag fick HÄR. Skulle vara super för solskadat hår så denna körde jag med i Mexico. Blev som en isande känsla i hårbotten & den luktade mentoligt. Helt ok. Tyckte inte jag kände så stor skillnad på håret.

Rahua balsam som jag fick HÄR. Svårt att ge recension på en sån liten testflaska. Det är ett balsam. Den gör de den ska.

Miceller lotion från Dr Temt. Ni kan läsa om den HÄR. Asså favvo favvo favvo! Den tar verkligen bort ALLT! Älskar den!

Gillar

Kommentarer

Juliette
Juliette,
Vad är morotsolja bra för?
nouw.com/juliette
louiseanderssons
louiseanderssons,
Allt möjligt 😃 Googla ✌🏻
nouw.com/louiseanderssons
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra kväll<3
nouw.com/johnssons
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack desamma ✌🏻
nouw.com/louiseanderssons
johnssons
johnssons,
Bra produkter!!
nouw.com/johnssons
louiseanderssons
louiseanderssons,