Ekologiska shakes för ditt fejs från AnneMarie Börlind!

AnneMarie Börlinds produkter har kommit & blivit några av mina favoriter när det kommer till hudvård. Jag har ju använt deras Hyaluron shake sen några månader tillbaka (du kan läsa om den HÄR ) & jag älskar den! Nästan ingenting kvar alls av den. Tipsade även min syster om den & hon är helt hooked. Men nu har jag två nya shakes att testa ut. Nämligen deras Orange Blossom & Rose Blossom.


Orange Blossom
En C-vitaminkur med apelsinextrakt och morotsolja som ger härlig lyster! Passar alla hudtyper.
Ett koncentrat med C-vitamin från ekologiska apelsiner, under ett mjukt täcke av rena kallpressade vegetabiliska oljor, stimulerar hudens egen kollagenproduktion, slätar ut och skyddar mot rynkor. Orange Blossom doftar fräscht av apelsinblom och ger dig en len, mjuk hy med fräsch lyster. Helt utan syntetiska tillsatser.


Rose Blossom
Rose Blossom Vital Care är en ansiktsolja med ett vitaliserande, fuktgivande och lugnande koncentrat som skyddar huden mot miljörelaterat för tidigt åldrande. Stamceller från Schwarzwaldros motverkar nedbrytningen av hudens eget kollagen och extrakt av Damascenaros stimulerar produktionen av nytt kollagen. Fina botaniska oljor ger huden fukt och gör den mjuk och len.
De två faserna, rosenvattnet och oljorna, gör det möjligt att skapa en produkt utan tillsatser och emulgeringsmedel. Det ger även ingredienserna optimal effekt. När de blandas direkt före användning når de full vitaliserande effekt och huden får en härlig ny lyster. Rose Blossom går snabbt in i huden, utan att lämna någon fet hinna och passar därför utmärkt som bas för makeup.

Har ni testat någon produkt ifrån AnneMarie Börlind?

Gillar

Kommentarer

Karinsbeautyroom,
Har köpt Hyaluron shake men inte hunnit testa den än och är verkligen sugen på Orange blossom också. Kommer säkert köpa den sist nämnda när min nuvarande c-vitamin olja är slut.
karinsbeautyroom.wordpress.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
Härligt 🙌🏻 Jag tror du kommer älska den!
nouw.com/louiseanderssons