Desti Deoderant!

Jag fick den gula deoderanten i en glossybox & blev skit glad. Jag har länge velat prova en naturlig deoderant. Den funkade hur bra som helst i några dagar sen fick jag världens utslag. Som stora väskande eksem. Jag är inte allergiskt mot nått och har aldrig fått nån slags allergisk reaktion någonsin så jag vart jättechockad. Gick in på glossyboxs instagram och insåg att jag inte var själv om detta. Super tråkigt.

Men när jag för nån vecka sen va på Apoteks & egenvårdsmässan så träffade jag dom och berätta hur det hade blivit för mig och dom hade även fått höra från glossybox att flera hade haft det här problemet så fick jag med mig ett kitt med tre deos & ett rakbalsam för att prova igen. Och denna gången ska jag först gå utan deo i tre-sju dagar, sen använda rakbalsamet när jag duschar och sen kan jag börja använda deon. Ska bli spännande och se om det fungerar den här gången för jag vill & hoppas verkligen det. Jag lovar att uppdatera er med hur det gått.

Har ni testat desti? vad tyckte ni om den?

Gillar

Kommentarer

Caroline,
Jag älskar min! Körde tre deofria dagar först sen började jag använda den. Funkar super! Sved dock som satan när jag var nyrakad men annars är den super tycker jag.
www.instagram.com/wholistically
louiseanderssons
louiseanderssons,
Åh va bra 👏🏻 jag ska köra igång i oktober 😄
nouw.com/louiseanderssons