Den perfekta presenten!

Reklam för Poster Store

Min mamma har precis fyllt år & flyttat till en ny lägenhet. Och på hennes önskelista stod tavlor & posters. Hennes sovrum går i rosa & guld så vi valde två posters med rosa i sig & guldramar till. Hon kände också att ett fönster & dörr symboliserade något positivt för henne.
Att ge bort en tavla & posters är verkligen den perfekta gåvan. Antingen om du känner personen väl & vet precis vad den gillar så kan du ju välja ut något själv, eller varför inte köpa ett presentkort. Jag hade blivit superglad att få ett presentkort på Poster Store i tex inflyttningspresent.
Mamma blev så glad för sina tavlor!

Med min kod LOUISE-35 för du 35% rabatt på alla posters (ej selection) inne hos Posterstore.se

Gäller till 28/3

Hos Poster Store hittar du ett stort urval av vackra posters & ramar. Det finns verkligen något för alla. Och dom är så prisvärda. Något jag älskar med Poster Store är att dom varje tisdag släpper en ny kollektion med posters. Så det finns alltid massa nytt att välja mellan. Och såklart så tänker dom på miljön. Alla deras papper är FSC-Forest Stewardship Council & Nordic Swan Ecolabel certifierade.
Dom tänker även på smart logistik & korta transportsträckor för att minimera koldioxidavtryck på miljön.

Men de va inte bara mamma som fick en liten present. Vi behövde ju faktiskt piffa till lite hemma också. Vi har sen tidigare den här affischen med örter & posterhängare och när jag såg den här apelsinträds postern blev jag helt kär. Den gav så mycket sommarkänslor & jag tyckte att den passade perfekt i vårt lantliga kök.

Ni som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR solrosor. Så man kan ju säga att det stod mitt namn på den här. Den fick bo i trappen & jag tycker den passade så bra där. Även tavlorna jag haft inne på mitt kontor fick flytta ut i trappen. Blev så fint tillsammans.

För nån vecka sen fyndade jag den här härliga rottinghyllan secondhand. Den passade perfekt in på toaletten, Och det var så kul att få inreda & dekorera den. Jag älskar ju snäckor & har snäckor i alla rum. Så jag valde den här tavlan med snäckskal som fick pryda hyllan. Blev så nöjd.

Vill du läsa om mina tidigare inlägg med Poster Store & få ännu mer inspiration så hittar du dom här:

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Otroligt trivsam miljö, som att komma in i en dröm! Det är ju inte nått som stör öht, hur har du lyckats med det tös 😍

nouw.com/svullo
louiseanderssons
louiseanderssons,
Man tackar man tackar ☺️🌻
nouw.com/louiseanderssons
svullo
svullo,

Jag känner att jag måste styla om lite här hemma sen jag sett ert, ok om jag lånar lite ideer 😊

nouw.com/svullo
louiseanderssons
louiseanderssons,
Kul 🙌🏻 Självklart ☺️
nouw.com/louiseanderssons