Dax för ny hårvårdsrutin med Ekomärket Ecoocking!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks

Dax för en ny hårvårdsrutin. Danska ekologiska märket Ecooking har lanserat hårvård. Jag älskar Ecookings hudvård så det ska bli kul att även testa deras hårvård. Jag vill ju börja använda mer & mer eko produkter så det är ju perfekt.

Repair Shampoo
Schampo för normalt och torrt hår med en fräsch doft av blommor och
gröna blad.
Ecookings nya Repair Shampoo återställer och vårdar torrt hår. Repair Shampoo innehåller fuktgivande komplex som förser hårstråna med fukt i upp till 72 timmar. Därav gör schampot ditt hår mjukt och smidigt.
Dessutom innehåller schampot färgkomplex samt UVA och föroreningsskydd som skyddar
ditt hår och hårfärg – både naturligt och färgat hår - mot sol, vatten, luft och föroreningar.
Vegansk, dermatologiskt testad och utan SLS & SLES.

Repair balsam
Ecookings nya Repair Conditioner återfuktar och vårdar torrt hår. Repair Conditioner innehåller fuktgivande komplex som förser hårstråna med fukt i upp till 72 timmar samt att balsamet även stärker håret och gör det silkeslent. Vidare finns det färgkomplex samt UVA och föroreningsskydd i balsamet som skyddar ditt hår och hårfärg – både naturligt och färgat hår - mot bland annat sol, vatten, luft och föroreningar.
Vegansk och dermatologiskt testad.

Hair mask
Snabbverkande, effektiv och återfuktande hårinpackning som reparerar och skyddar ditt hår.

När du behöver vårda ditt hår med schampo, hårinpackning och balsam tar det tid. Speciellt om din hårinpackning är tidskrävande.

Därför är vår hårinpackning annorlunda! Den reparerar och mjukgör skadat hår snabbt och då är den - som flera av våra produkter – multifunktionell. Den fungerar både som en hårinpackning och balsam. Så, efter att ditt hår har fått djupgörande näring sluts hårstråna igen precis som ett balsam brukar göra. På så sätt kan du spara både tid och vatten.

Hair Mask innehåller rikligt med ingredienser som skyddar, återfuktar och ger näring såsom ekologisk kokosolja, provitamin B5 och naturligt mangosmör. Medan kokosolja och provitamin B5 håller håret återfuktat, stärker det naturliga mangosmöret hårsäckarna vilket minskar slitage och ger dig ett starkare och friskare hår.

Vidare innehåller hårinpackningen en naturlig röd alg som förser hårytan med ett skyddande lager. Detta skyddar ditt hår från UV-strålar och föroreningar. Algen skyddar också ditt hår från den "stress" den upplever under färgning eller handdukstorkning.

Hair Mask har en ljuvlig doft av blommor, gröna blad och en twist av citrus.

Vegansk, dermatologiskt testad och utan SLS & SLES.

Har ni testat några av Ecookings produkter?

Gillar