Dax för en ny hårvårdsrutin med Bruns!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Det började med att jag vann deras hårserum på instagram. Hade aldrig hört talats om Bruns innan. Sen hade jag turen igen att vinna det här lyxiga kitet hos en annan tjej på instagram. Och jag är såå glad att jag fått upp ögonen för dom här produkterna. Bruns är nämligen ett ekologiskt svenskt hållbart hår & kroppsvårdsmärke. Precis vad jag gillar. Och jag måste bara säga WOW! Produkterna är så lyxiga & man känner verkligen att dom gör gott för håret. Och dofterna! Jag erkänner att jag satt & luktade på hårmasken under hela duschen för den doftade helt underbart av bergamott.
Jag är helt såld. Ska införskaffa deras balsamspray till kidsen också.

Hårmask varm bergamott nr 22
HÅRMASK VARM BERGAMOTT NR 22 är en handgjord djupverkande och reparerande hårmask som sprider en skön och välbefinnande doft med svagt kryddiga undertoner. Innehåller ekologisk jojobaolja som ger näring och återfuktar ditt hår, samt ekologiskt sheasmör, som motverkar kluvna hårtoppar, stimulerar hårbotten och ger ditt hår en frisk glans.

Schampo Harmonisk kokos nr 01
SCHAMPO HARMONISK KOKOS Nr 01 är ett milt schampo som sprider en doft av varm, mjuk kardemumma och exotisk kokos.

Balsam Harmonisk kokos nr 01
BALSAM HARMONISK KOKOS NR 01 är ett milt balsam som sprider en doft av varm, mjuk kardemumma och exotisk kokos.

Hårserum nr 60
HÅRSERUM Nr 60. BRUNS har gjort ännu en storsäljare! Äntligen kommer det ett Hårserum som inte blir fett. En fantastisk produkt som ger fukt, glans och näring. Vi rekommenderar att använda serumet både till hårbotten och till slitna längder som tappat sitt flow.

Handkräm nr 44
Handkräm nr 44 är handgjord, vårdande och reparerande. Krämen tränger snabbt in i huden och känns inte kladdig. De ekologiska ingredienserna aprikoskärnolja och sheasmör samt E-vitamin skyddar ger dina händer näring och fukt, skyddar och gör dem mjuka och smidiga. Doft av LIVLIG CITRONGRÄS, vår storsäljare av handkrämerna. Till dig som älskar doften av livlig citrongräs. Till dig som älskar handkräm som snabbt tränger in i handen och innehåller de finaste råvarorna på marknaden.

Har du testat något ifrån Bruns?

Klicka på länkarna ovan för att läsa mer om produkterna & shoppa dom.

Gillar

Kommentarer