Daisy Beauty Expo 2020!

I lördags var det dax för årets höjdpunkt nämligen Daisy Beauty Expo!
Daisy Beauty Expo är en skönhetsmässa för inbjuda influensers & journalister som arrangeras av Daisy Beauty Magazines Chefredaktör Kicki Norman & Sam Bergenstråle.

Dagen började med frukost innan dörrarna öpnnades upp för expon. Den första utställaren man möttes av var bästa Acasia Skincare. Dom lanserar nu Hyaluronic super serum. Ja men ni hör ju. Den vill man ju bara börja använda nu på en gång.

Inne hos Pixie fick man blanda till sin egna face mist. Och ni känner ju mig. Jag ÄLSKAR face mist. Fatta lyckan! Jag valde gurka & ros vatten. Så blev så härlig.

I samma rum som Pixie stod även N.C.P. N.C.P är Noomi Rapace doft & hudvårdsmärke. Dom har unisex dofter med fokus på layering. Alltså att man sprayar olika dofter för att få sin egna unika doft. Väldigt spännande. Men jag är ju mer galen i hudvård & var riktigt nyfiken på den. Jag fick en snabb hudanalys & produkter utplockade därefter. Jag hade tydligen väldigt fin hy.. hehe man tackar man tackar. Så nu gällde de i princip för mig att behålla det jag hade. Mycket taggad på deras produkter.

Inne hos Depend fanns det mängder av nyheter. Jag förstår inte hur dom lyckas. Massa nya nagellacks kollektioner, fransar & produkter för händer & olika bra & ha kit.

Bare Minerals lanserar nya ögonskuggspaletter, rouge & hudvård till våren. Mycket fina.

Buxom lanserar härliga nyheter för läpparna.

The Ordinary tänker på mijön & kommer nu lansera några av sina produkter i större förpackningar. Tummen upp.

Man älskar ju när det bjuds på fika. Speciellt när det är såhär sött.

Elemis nyheter. Jag har aldrig tidigare testat något från Elemis. Kanske är dax nu.

Ardell lanserar magnetiska fransar & massa fint smink.

Mr & Mrs Tannie är ett märke jag aldrig tidigare hört talats om men som ska bli så spännande att testa. Dom hade riktigt smarta & roliga formulas & jag hoppas hoppas verkligen att produkterna är grymma. För jag tror dom här kommer bli riktiga favoriter hos många då. Jag blir iallafall glad bara av deras förpackningar. Så fina!

Indy Beauty är ju youtube drottningens Therese Lingrens märke. Jag har testat rengöringen,facemisten & ett rouge. Och jag älskar dom. Nu vill jag testa allt. Dom lanserar även nyheter snart. En 3 in 1 exfoliating facial mask & sos spot treatment. Jag är riktigt nyfiken på masken.

Hos Skintology fick man sitt eget serum. Jag har känt till Skintology sen innan men aldrig testat något. Hört att deras masker ska vara riktigt grymma. Och deras skumremgöring doftar gurka. Den godaste doftar enligt mig.

Det var så himla kul att träffa alla sina beauty kompisar igen. Och så intressant att träffa alla företag & känna & klämma på alla nyheter. Jag är så taggad på skönhetsåret 2020. Tusen Tack Kicki & Sam & Daisy Beauty Magazine för att jag fick komma i år igen. Ni är så jäkla grymma.

Vill du läsa om förra årets Daisy Beauty Expo så hittar du inlägget HÄR!
Och se vloggen HÄR!

Gillar

Kommentarer

Ironbay
Ironbay,
Annica,
Så mycket nytt o intressant! Ser fram emot utvärderingarna längre fram 😊
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 👌🏻😃
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Det var roligt att äntligen fått träffa dig! 😊 <3
Ser fram emot att läsa vad du tycker om produkterna framöver.
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Desamma 😘😍 ses snart igen ❣️
nouw.com/louiseanderssons