Daisy Beauty Awards 2019!

Det är tur att året börjar med två riktiga höjdpunkter som Daisy Beauty Expo & Daisy Beauty Award. Precis vad man behöver i vintermörkret. I onsdags var det dax galornas gala, Daisy Beauty Award. Jag har suttit i juryn för årets Budgetkosmetik & det var så himla kul att se vem som tog hem det priset. Kvällen började med fotografering på gröna mattan & förmingel. Så kul att träffa så många härliga beauty människor. Sen var det dax för galan. Det var sån himla härlig stämning & Rachel Molin som var konferencier är ju så himla rolig & bjöd på många skratt. Stort Grattis till alla vinnare! Efter galan var dax för FEST! Woop Woop! Det bjöds på mat, photobooth, lyckohjul & roulette. Jag kommer leva på den här kvällen länge. Jag är så himla glad & stolt att få vara en del av ett sånt härligt community & så tacksam över alla nya människor jag har fått lära känna.
Vill också ge ett extra stort tack till Kicki Norman & Sam Bergenstråhle för att jag fick komma.

.....................................................................................
Vinnare & vinnarmotiveringar

Årets läpprodukt: Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte
Juryns motivering: ”Med modern teknologi skapas en pigmenterad kyss som ger fin färg utan att kännas torr och trist. Håller genom mat, dryck, prat och pussar utan att ge vika det minsta.”

Årets basmakeup: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder
Juryns motivering: ”Inte nog med att du får en jämn och matt bas, du får dessutom ett snyggfilter med retuscheffekt. En given favorit i sminkväskan för dig som vill se ut som dig själv – fast snyggare!”

Årets fransar och bryn: Idun Minerals Perfect Eyebrows
Juryns motivering: ”Inte för glest, inte för klumpigt och inte för synbart stylat... Här kommer en vinnare som klarar av alla punkter på kravspecifikationen! En lättanvänd vardagskompis som ger dina ögon en naturlig och smickrande inramning.”

Årets herrdoft: Prada Luna Rossa Black EdP
Juryns motivering: ”En shot modern maskulinitet med samma kraftfulla genomslag som den kryddigaste snapsen på julbordet. Ger sting på dagen och sexiga löften på kvällen.”

Årets hårstyling: ghd Gold Professional Styler
Juryns motivering: ”Ibland är underbar kort men när det gäller frisyrer ska stylingen helst hålla länge! Här får du verkligen hållbara resultat – denna värmeverktygens Rolls- Royce är värt sin vikt i guld.”

Årets ögonskugga: Urban Decay Born to Run
Juryns motivering: ”I en snygg design och med praktiskt stor spegel, kommer starka kulörer, mjuka neutraler och en bra balans mellan matt och skimmer. Grattis till paletten som är som en perfekt Gott&Blandat-påse för sminkfantaster!”

Årets aktiva hudvård: Dermalogica Rapid Reveal Peel
Juryns motivering: ”Glow-givande hudvård som inte är rädd för att ta i men vars krafttag är milda. Jämnar ut huden, minskar pormaskar och ger lyster utan att irritera.”

Årets damdoft: Agonist Parfums Say Yes EdP
Juryns motivering: ”En passionerad, genomtänkt, intressant, poetisk och dramatisk doft där en liten dutt räcker hela dagen. Vi säger yes till smart koncept, yes till elegant design och yes till oud!”

Årets budgetkosmetika: Kicks Beauty Perfecting Concealer
Juryns motivering: ”En säker investering som en smekning på huden och gör allt den ska och lite till. En pålitlig vinnare som visar att ibland får du mer än du betalar för...”

Årets multiprodukt: Vita Liberata Beauty Blur
Juryns motivering: ”Optimerar hudtonen, återfuktar hyn och ger dig ett your face but better. Långt ifrån den första skavank-suddaren i sin genre, men definitivt den bästa!”

Årets kroppsvård: M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask
Juryns motvering: “Vem vill inte bli pånyttfödd av sin kroppsvård? Här är duschprodukten som funkar som en reset-knapp för din hud, en given badrumskompis när du vill kliva ur duschen som en ny människa!”

Årets hårvård: Olaplex N°.4 Bond Maintenance Shampoo, 279 kr/250 ml. Olaplex N°.5, Bond Maintenance Conditioner
Juryns motivering: ”Hos en människa är dryghet missklädsamt, hos kosmetiska produkter är dryghet att föredra. Med årets väldigt dryga vinnare blir kalufsen både mjuk, följsam och frissfri! Ett bevis på att fyra plus fem kan bli en power-duo!”

Årets ansiktsmask: Reserol Overnight Moisture Mask
Juryns motvering: ”En mask kan vara återfuktande, mjukgörande och jämna ut hudtonen... En mask kan också plumpa huden så fina linjer syns mindre. Här har du en mask som gör alltihop, en fyra-i-ett-lösning för den som vill sova på saken.”

Frida ((Makeupbyekholm) Jag & Annica (Daretobeyou) på gröna mattan.

Fina Linda & Aida ifrån Linda Hallberg Cosmetic fick ta hem ett pris även i år.

Fina Joanna från Idun Minerals tog emot pris för deras bryngel

Thomas Sekelius delade ut pris

Snyggingarna Rachel & Kicki

Frida Platin & Jag

  • Event

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh så kul, jag skulle också vilja gå på en gala någon gång verkar så mysigt 😃
nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
Platin,
😍❤️
www.platins.se
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Så mysigt! <3
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hoppas på att få se dig där nästa år 😍
nouw.com/louiseanderssons