Dagen & dagens outfit!

Den här dagen har gått i ett & trotts att jag va vaken en timme inatt pga att Hampus skulle hämta min syster med familj på arlanda (kunde inte somna om när han åkte) så har jag vart relativt pigg till skillnad från senaste veckan. När jag låg där vaken inatt så började jag tänka på allt möjligt. Boende bla. Att jag försöker acceptera hur vi bor nu även fast jag inte trivs till 100 %. Kom då & tänka på hur långt jag ändå har kommit. För några år sen bodde jag i ett industriområde ovanpå en verkstad i Huddinge. Det fanns råttor både i & utanför lägenheten & så gjorde gubben som ägde lägenheten i ordning en till bredvid där det flyttade in en alkisgubbe som kom & knacka på hela tiden & skulle bjuda in en på bärs. De va också så sjukt lyhört så ibland när jag hörde han komma & gå i trappen så vågade jag inte röra mig i lägenheten. Fyfan alltså. Och nu bor man i en superfin ny lägenhet med förstahandskontrakt. Lite liten men vafaaaaan jag är så tacksam.
Nu hamnade jag på lite sidospår.
Iallafall idag har jag & Bonnie Lou vart på bvc. Allt såg fint ut & hon är 58,5 cm lång & vägde 5740 g. Go & glad tjej.
När Hampus slutade jobbet åkte vi en sväng till Uppsala. Varken han eller jag har vart i stan i Uppsala. Och vi lär ju inte åka dit särskilt ofta heller. Det kostar 12:- för varje påbörjad kvart att parkera där! Hur sjukt?! Så vi bara sprang snabbt & köpte de vi skulle ha & sen drog vi. Blev ett litet stopp på Maxi (älskar Maxi) där det inhandlades nödvändigheter som cola light & kallingar.


Vad har ni hittat på idag?

Tröja - Second hand
Byxor - Levis second hand
Skor - Vans

Gillar

Kommentarer

hannahsolina
hannahsolina,
louiseanderssons
louiseanderssons,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Men visst börjar man tänka extremt mycket ibland. Har gjort detsamma vid många tillfällen det senaste. Wow vad långt man har tagit sig. 😃
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Verkligen. Ibland får man stanna upp & se 😘
nouw.com/louiseanderssons
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guu så snygg outfit! <3
nouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Maria,
Så bra att lillan växer som hon ska 😊
headoverheals.blogg.se