Dagen D!

Idag är det den 23 Juni. BF (beräknad födelse) för lilla B. Och som ni kanske förstår så har det inte kommit någon liten bebis. Jag trodde att jag inte skulle må så som jag gör för att vara ärlig. Jag är ju ”van” från min första graviditet att gå över (16 dagar för att vara exakt). Och jag har vart inställd på det den här gången också men ändå känns det skit jobbigt. Det är verkligen en evig väntan. Jag har noll problem med att bli igångsatt igen. Jag är jättenöjd över min första igångsättning & att jag då gick på magkänslan & valde gel. Men jag vill verkligen inte gå över två veckor igen.
Jag vill bara att hon ska komma nu.

Jag har verkligen haft världens lättaste graviditet den här gången. Jag ska absolut inte klaga. De va precis som att jag fick ALLA krämpor med Stellis & fick slippa allt den här gången. Det enda som har vart är ju lite förvärkar, synen & lite svullnad & då bara efter en lång arbetsdag. Sen det jobbigaste när lilla B inte växte men det verkar det som hon tagit igen.

Nu går man bara hemma & väntar. Jag känner mig tung & otymplig & har knappt nån energi & är så trött. Och jag orkar inte höra en till person säga ”nu är det nära”.


Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
åh hoppas hon kmr tidigare än 16 dar denna gng, är ju hemskt o gå över tiden.. jag gick visserligen bara över 4 dar med min första men varje dag kändes som en evighet 😩
nouw.com/angelicacarlsson
louiseanderssons
louiseanderssons,
ja men verkligen. Även om jag ställde mig in på att gå över så känns det så jobbigt 😞
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Jag hoppas verkligen för din skull att hon kommer snart! 🙏🏼💕
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,