Då var de dax igen...

Igår var jag & Stellis precis på väg ut genom dörren. Solen sken & vi skulle äta glass i centrum var planen. Då börjar jag känna den där molande känslan i magen. Jag sätter mig ner för att känna efter om det verkligen är förvärkar som spökar igen. Och ja, de va bara att kasta av oss kläderna för denna gång blev den värsta hittills. Det jobbigaste är ändå att jag var själv med Stellis. Men samtidigt skönt att hon är så pass stor så jag bara kunde sätta på paddan till henne medans jag tog mig igenom det. Hon blev inte ens ledsen för att de inte blev nån glass. Fina tjejen. Nu har vi ju köpt badkar så jag kasta mig ner där. Funkade sisodär. Gick upp & de blev bara värre & värre. Jag kastade in vetekudden i micron & la mig på sängen. Då kände jag hur hela magen vände på sig & jag fick springa till diskhon & spy. Där började jag bli riktigt rädd & ringde till förlossningen som min bm hade sagt att jag skulle göra. Efter en massa jävla val i telefonen så kom jag fram, med tårarna rinnandes. Fick prata med en bm som läste min journal & efter det kändes det mycket bättre. Hon sa att jag skulle ta alvedon (haha är inte det en typisk grej man alltid får höra typ oavsett vad man mår dåligt över) & komma in med kissprov dagen efter för att se om det kan vara uvi som orsakar förvärkarna. Och så skulle jag dricka massa citronvatten & tranbärsjuice. Kort därefter SORRY FOR THE INFORMATION så fick jag världens diarre. Antagligen pga värkar. Men blev också väldigt rädd då för jag har hört att det är vanligt att tarmarna börjar tömma sig när de är på g. Jag blev ju igångsatt med Stellis men de va ändå som att kroppen visste att de va nått på g för jag sprang fan & sket typ 7 gånger innan vi åkte in till sös haha.

Men iallafall.

Jag var helt slut. Noll energi kvar. Som tur va dröjde det inte superlänge innan Hampus kom hem från jobbet & hade köpt med sig alvedon & tranbärsjuice. Värkarna höll ändå på en timme & gjorde så ont.

Det värsta med det här är att jag blir påmind om vad som komma skall. Och då ska jag ha såhär i ex antal timmar..... längtar redan efter lustgasen hehe.

Så idag har det bara vart sängläge för min del. Hoppas verkligen att det är uvi så jag bara kan få lite tabletter & så slutar det för jag pallar inte det här. Tjiii fick jag som haft en så jäkla lätt graviditet hittills.

Och lilla Stellis då. Snacka om att dom tar in mycket i den ålder. Imorse la hon ett gosedjur under tröjan & hämtade min vetekudde & la den på sin magen & sa "aj måste ringa doktorn".

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men gud så gulligt av Stella! Kram på dig <3
nouw.com/celinelundqvists
louiseanderssons
louiseanderssons,