Comfort Zone Sacred Nature - Ekologisk hudvård

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Comfort Zone har några av mina absoluta favoriter när det kommer till hudvård. Och nu har dom lanserat en ekologisk serie. Och det gillar vi ju startkt!
........................................................................................................................................................................................................
Sacred Nature är Comfort Zones ECO-Certifierade serie med produkter för både ansikte och kropp: ”Regenerate your skin - regenerate our planet”! Produkterna gör huden hälsosam, frisk och motståndskraftig och samtidigt främjas biologisk mångfald och ett regenerativt jordbruk under produktframtagandet.
Upptäck denna klimatpositiva hudvårdsserie!
Samtliga produkter i Sacred Nature har två ekocertifieringar; ECO-Cert och EWG Verified, som båda handlar om att ingredienser och framtagning av produkten har granskats och verifierats. Serien är veganvänlig och har kliniskt bevisad effektivitet och är dermatologiskt testad på känslig hud.

..........................................................................................................................................
Sacred Nature Cleansing Balm

En lyxig rengöringsbalm som skonsamt ta bort makeup och orenheter från både ögon och ansikte. Lämnar huden len och återfuktad. Sacred Nature Cleansing Balm är en lyxig rengöringsbalm för ansiktet. Använd även på ögonen. Härlig och effektiv produkt på samma gång som tar bort orenheter och makeup och gör huden mjuk och len. Innehåller mandel- och burritiolja som matar huden med antioxidanter. Oftalmologiskt testad. 100% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Passar alla hudtyper, även torr och känslig hud. Användning: Applicera masken på fingertopparna, gnugga mot varandra. Massera in produkten i ansiktet och skölj sedan av med vatten.

Sacred Nature Youth Serum

Ett lätt antiage-serum med en högkoncentrerad fomula. Absorberas snabbt, ger fukt och har även en uppstramande effekt. Använd tillsammans med Hydra Cream eller Nutrient Cream för bästa antiage-effekt.
Sacred Nature Exfoliant Youth Serum innehåller Scientific Garden Extract™ vilket har ett mycket högt innehåll av skyddande antioxidanter. Huvudingredienserna i extraktet är myrtenblad, skal från granatäpple och fläderbär. Dessa kommer alla från handplockade italienska ekologiska odlingar, utan närhet till förorenad luft som kan påverka växterna negativt. Myrtenbladen innehåller kraftfulla antioxidanter och skyddar hudens mikrocirkulation. Även fläderbären ger antioxidanter och främjar dessutom antimikrobiell aktivitet. Skalet från granatäpplet har antiinflammatorisk påverkan och skyddar mot både fria radikaler och uv-strålning. Scientific Garden Extract™ är en riktig dunderkur för den som vill få en välmående hud och produkterna passar även den som är känslig!

Sacred Nature Youth Serum är både lätt och högkoncentrerat på samma gång. Det absorberas snabbt och ger en fin uppstramande effekt. Innehåller Scientific Garden Extract™ och kängurutassextrakt, en naturlig antiage-ingrediens som förbättrar spänst och elasticitet. Har även tamarind som ger huden fukt. Passar alla hudtyper. 9,6% av ingredienserna är av naturligt ursprung. 27,5% kommer från ekologisk odling. Den naturliga doften är som ”a walk in the garden” med noter från citron, apelsin, muskotnöt och cederträ.
Använd tillsammans med creme för bästa antiage-effekt

Sacred Nature Hydra Cream

Hydra Cream är en lätt ansiktscreme berikad med antioxidanter som ger huden mycket fukt. Stimulerar mikrocirkulationen och skyddar mot fria radikaler. Passar normal till torr hud, även lämplig för känslig hud.
Sacred Nature Hydra Cream innehåller Scientific Garden Extract™ vilket har ett mycket högt innehåll av skyddande antioxidanter. Huvudingredienserna i extraktet är myrtenblad, skal från granatäpple och fläderbär. Dessa kommer alla från handplockade italienska ekologiska odlingar, utan närhet till förorenad luft som kan påverka växterna negativt. Myrtenbladen innehåller kraftfulla antioxidanter och skyddar hudens mikrocirkulation. Även fläderbären ger antioxidanter och främjar dessutom antimikrobiell aktivitet. Skalet från granatäpplet har antiinflammatorisk påverkan och skyddar mot både fria radikaler och uv-strålning. Scientific Garden Extract™ är en riktig dunderkur för den som vill få en välmående hud och produkterna passar även den som är känslig!
Sacred Nature Hydra Cream är den lättare av de två cremerna i serien. Den jobbar på den biomimetiska texturen och förbättrar hudens resiliens. Den är rik på antioxidanter och verkar återfuktande. Innehåller Scientific Garden Extract™ och japanskt cederknoppsextrakt vilket underlättar cellförnyelsen. Även burritioljan som ger antioxidanter. Passar normal till torr hud, även i varma klimat. 99,7% av ingredienserna är av naturligt ursprung. 30,7% kommer från ekologisk odling. Den naturliga doften är som ”a walk in the garden” med noter från citron, apelsin, muskotnöt och cederträ. Använd tillsammans med serum för bästa antiage-effekt.

Sacred Nature Exfoliant Mask

Hydra Cream är en lätt ansiktscreme berikad med antioxidanter som ger huden mycket fukt. Stimulerar mikrocirkulationen och skyddar mot fria radikaler. Passar normal till torr hud, även lämplig för känslig hud.
Sacred Nature Exfoliant Mask innehåller Scientific Garden Extract™ vilket har ett mycket högt innehåll av skyddande antioxidanter. Huvudingredienserna i extraktet är myrtenblad, skal från granatäpple och fläderbär. Dessa kommer alla från handplockade italienska ekologiska odlingar, utan närhet till förorenad luft som kan påverka växterna negativt. Myrtenbladen innehåller kraftfulla antioxidanter och skyddar hudens mikrocirkulation. Även fläderbären ger antioxidanter och främjar dessutom antimikrobiell aktivitet. Skalet från granatäpplet har antiinflammatorisk påverkan och skyddar mot både fria radikaler och uv-strålning. Scientific Garden Extract™ är en riktig dunderkur för den som vill få en välmående hud och produkterna passar även den som är känslig!
Sacred Nature Exfoliant Mask är uppljusande och utjämnande exfolierande creme-mask. Innehåller Scientific Garden Extract™ och 9% glukanolakton som ger den milda men exfolierande effekten. Ger både omedelbar och progressiv effekt. Passar alla hudtyper. Ingen tillsatt doft. 99,8% av ingredienserna är av naturligt ursprung. 17,4% kommer från ekologisk odling.
Användning: Applicera ett tjockt lager av masken i ansikte och på hals. Låt verka 15 minuter innan den sköljs av med vatten. Rekommenderas 1-3 gånger i veckan.

Produktinfo & länkar ifrån Lyko.se. Använd gärna länkarna om du vill handla.

Gillar

Kommentarer

Deras Sacred Nature Cleansing Balm låter intressant =) Spännande!

www.gogreenmakeup.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 🙌🏻☺️ Riktigt bra produkt.
nouw.com/louiseanderssons