Christmas is over!

Jaha då va julen över. Och här inne har det ekat tomt. Det har inte vart pga att jag har vart på ex antal julfirade så att jag inte har haft tid utan för att jag & Amy Stella har legat sjuka i hela julen så jag har haft noll ork till att sätta mig vid datorn. Så på julafton låg jag & Amy Stella bara i sängen & myste & kollade på Skönheten & Odjuret. Lite julmat blev det också som H fixa men annars låg vi mest i sängen & kollade på film. Rätt skönt ändå. Får slå på stort nästa år istället. Jag börjar i alla fall må lite bättre nu, fortfarande lite mossig men helt ok. Och Amy Stellas feber hade gått ner lite igår men hon känns inte helt hundra. Är ganska ledsen hela tiden & vill bara vara nära mig hela tiden.

Dagen innan julafton kom i alla fall min syster med familj över så kidsen kunde byta julklappar. Vi ger bara julklappar till barnen i vår familj. Vi började med det för några år sen. Amy Stella fick ett jättegulligt duplo tåg med Mimmi & Musse & en pyjamas med Mimmi. Så fint. Sen hade dom faktiskt köpt en present till hela familjen. Ett katastrofpaket från unicef. Så fint. Min syster är verkligen världens mest omtänksamma människa. Jag hade slagit in alla Ronjas (min systerdotter) julklappar i gamla glossyboxar. Jag tänkte att hon älskar rosa & det blir lätt att öppna. Man vet att man köpt bra julklappar när hon ville ta på sig allt direkt. Man såg verkligen lyckan & uppskattningen i hennes ögon. Mosters första lilla tjej.
Efter paketöppningen åt vi våfflor & bara tog det lugnt.

Jag fick förresten en julklapp av H fast vi inte ska ge till varandra... Presentkort på junkyard. "köp dig nått Adidas" sa han. haha. Han känner mig för väl <3

Hur har eran jul vart?

Gillar

Kommentarer

linneahard
linneahard,
Åh fint med boxarna!
nouw.com/linneahard
louiseanderssons
louiseanderssons,