Browgal second chance eyebrow serum!

För ett tag sen var jag på ett event för Sverigelanseringen av Browgal (läs om det HÄR). Och på eventet demonstrerade själva grundaren av Browgal Tonya Crooks dom olika produkterna och jag fastnade verkligen för ögonbrynsserumet. Jag som i princip alltid har haft obefintliga bryn blev väldigt nyfiken. Så nu har jag testat serumet i ca en månad. Och jag säger bara WOW jag är sjukt imponerad. Ärligt talat så var jag skeptisk men det funkar verkligen. Mina bryn är i princip vildvuxna nu och skulle behöva få sig en omgång med formning och vaxning. Men jag är supernöjd och kan nu bara kasta på lite mascara och känna mig nöjd och slippa fylla i brynen hela tiden.

Om jag ska säga nått negativt så är priset ganska saftigt. Och i början fick jag som små finnar i ögonbrynen. Men jag antar att det var för att man utsätter huden hela tiden. Det blir ju samma sak oftast när man byter hudvårdprodukter också. Och jag har inga finnar kvar nu.

Jag kommer verkligen fortsätta med denna produkt för att få ännu fylligare och finare bryn.

Bild från eventet innan användning av serumet. Dock var det ett tag sen jag hade färgat brynen då. Men ni ser ju. inte mycket hårväxt inte.

Efter serumet. Riktig skillnad om jag får säga det själv.

Gillar

Kommentarer

Hampus
,
On point!!! 😏😏
louiseanderssons
louiseanderssons,
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
WOW!!!!! Vill ha!!!
nouw.com/iminunikahjärna
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Man kan nästan tro att du tatuerat ögonbrynen på nedre fotot. Jag vet att du inte har det och jag vet också att du inte haft så mycket ögonbryn...inte jag heller!
nouw.com/iminunikahjärna
116kvadratmeter
116kvadratmeter,
Wow! Vart finns denna att få tag i?

Och stort lycka till med plugget nu! 😊
nouw.com/116kvadratmeter
louiseanderssons
louiseanderssons,
Kicks 😄✌🏻️ tack 😘
nouw.com/louiseanderssons
sofi
,
har du noppat ögonbrynen något för att få den fina formen som du har på brynen på den nedersta bilden eller du har bara låtit dom va helt sen du började med detta serumet? , är dom helt "vildvuxna" på det fotot? jag har presis börjat med det, för en vecka sedan och jag kan faktiskt redan se att mina blivit lite fylligare 😊
louiseanderssons
louiseanderssons,
På bilden har jag låtit dom vara helt. Bara noppat enstaka som har vart långt ner. Mina bryn är formade såhär 😊 jag tyckte dom va de men jag har faktiskt inte gjort nått med dom. Jag tror jag bara tyckte dom såg vildvuxna ut för att jag var så ovan med att ha så tjocka bryn. Åh nice 😄 berätta gärna sen vad du tyckte om resultatet 😄
nouw.com/louiseanderssons