Balsamnyheter ifrån Lush!

Lush har lanserat 5 nya balsam som säljs exklusivt online ( Lush.se ) under begränsad tid. Alla balsam är intensivt vårdande med återfuktande ingredienser. Alla är även 100 % veganska.

Valkyrie
Flytande balsam - 229 kr/250ml
Att ta hand om sitt hår måste inte vara en kamp. Ta hjälp av balsamet Valkyrie för att slå tillbaka mot trassel och tovor eller för att vårda hår som känns skadat. Den är intensivt vårdande återfuktaren är det perfekta sättet att sluta fred med svallet, genom att erbjuda det proteinrik aquafaba som stärker och grapefruktjuice som adderar glans. Svep genom längderna efter att du schamponerat, låt verka och skölj för att njuta av ett hår i harmoni.

Candy Rain
Flytande balsam - 229 kr/250ml
Om du har cravings efter ett blankt och välmående hår är det här tonka- och kakaodoftande balsamet den söta lösningen. Njut av intensiv vård från återfuktande kokos-, cashew- och macadamiamjölk samt en generös skvätt engelskt regnvatten. Japp, du läste rätt! Du kanske spenderar dina dagar med att undvika skyfall, men här gör dropparna faktiskt nytta. Regnvattnet innehåller inte de mineralerna som finns i vanligt vatten och som kan göra att håret upplevs som fluffigt och flygit. Detta godisregn toppas med en mix av vårdande oljor från macadamia- och paranötter som gör håret silkeslent och ultraglansigt.

#LushLabs

Gillar

Kommentarer