Badbomben fyller 30 år!

Det har gått 30 år sedan grundaren av Lush, Mo Constantine blandade ihop den första badbomben Blackberry som fortfarande finns i Lush sortiment. För att fira detta har Lush lanserat fler badbomber än någonsin tidigare. Tillsammans med deras ordinarie sortiment finns det närmare 100! badbomber att välja mellan. Alla badbomber finns att köpa på deras hemsida Lush.se .
Badar du med någon Lushprodukt & postar i sociala medier så glöm inte att hashtagga #WeTheBathers .

Turtle-Jellybomb
Det är en sorglig sanning att plastskräp i våra hav dödar allt för många havssköldpaddor varje år. De äter plastpåsar i tron att det är maneter och får i sig andra små plastbitar som gömmer sig bland sjögräset. Om du tycker att plast är riktigt skräpigt, sträck dig efter denna förpackningsfria jellybomb, fyll ett bad med vatten av tropisk temperatur, släpp den fri och njut av att det marina livet inte kommer till skada. Sjunk ner i vattnet och koppla av under det klargröna täcket samtidigt som mjukgörande gelé sprider sig på ytan. Cypress- och sandelträolja håller dig på jorden medan tall-absolut friskar upp. Från djurets inre frigörs trådar av agar-agar, flytandes i vattnet skänker de en påminnelse om hoten havssköldpaddorna står inför. Skala av plasten och kör på naket.

GRL PWR-Badbomb
Luta dig tillbaka och njut av dofterna från ylang-ylang och cederträ samtidigt som du samlar dina krafter. Med upplyftande bergamott och tröstande benzoinresinoid vid din sida kommer morgondagen kännas ännu ljusare.

Goddess-Badbomb
En himmelsk doft av jasmin-absolut förför dig ner i de lila och silverfärgade strömmarna, medan mörkret från oud och fylligt sandelträ håller kvar dig där. De dyrbara ingredienserna lyfter ditt sinne och får dig att må som en riktig gudinna.
Allt eftersom de olika lagren löses upp och färgerna sprider sig i virvlar över vattnet händer något ljuvligt med din kropp. Dina muskler värms upp, ditt blod börjar pumpa och du kan känna din styrka stråla ut i armar och ben.
Legenden säger att Cleopatra badade i mjölk, men en äkta gudinna badar i smör. Rättvisemärkt colombianskt kakaosmör och sheasmör smälter ned i det krämiga vattnet, därefter mjukgörande gyllene droppar av arganolja för att bilda en helig treenighet av gudomlig återfuktning. Bakom sheasmöret och arganoljan gömmer sig berättelser om stärkta grupper av kvinnor i Ghana och Marocko. Inte svunna legenden om övermänskliga varelser, utan riktiga historier från verkligheten om att bygga samhällen och skydda naturen.
Tror du att gud är en kvinna?

Hulder-Badbomb
Ta en paus med havssalt för att rena både kropp och sinne. Cypress- och elmiolja reder ut stökiga tankar, medan söt tangerinolja livar upp huden. Davanaoljan lugnar och tar med dig ner på jorden igen. En badbomb som helt enkelt tvättar bort bekymren även på de gråaste av dagar.

Melusine-Badbomb
Känns det som du gått på grund? Låt vattnet forsa in och passa på att njuta av stunden. Den här skimrande sjöjungfrubomben, som smyckats med den syrliga doften av Avocado Co-Wash, kommer göra succé på all sju haven. Söt citrusaktig litsea cubebaolja och munter bergamottolja lyfter dina sinnen, medan olibanum håller dig flytande. Avslutningsvis erbjuder en nypa av karragenextrakt återfuktning och en rejäl dos av c-vitamin. Andas in och känn hur dina bekymmer flyter bort.

Gillar

Kommentarer