Back to black

Äntligen färgat tillbaka nu och det känns såååååååååååå bra. Förutom att håret är slitet som bara den. Men har som sagt klippt bort massor. Jag tycker det är skit kul att klippa mig själv. Blir helt manisk efter jakten på kluvna hårstrån haha. Att klippa kluvna hårstrån med nagelsax och plocka ögonbryn det är fan ren och skär terapi för mig. Yaaas im weired. Har aldrig sagt nått annat.

Både idag och igår har jag varit sjukt trött. Jag och Alma simmade ju en timme i tisdags och jag va så sjukt trött efter det. Amy Stella hade vaknat till på kvällen så jag försökte få henne att somna och ja fick säga till H att ta över. För jag bara vände mig om sen slockna jag dirr, såå trött.. Och idag sov jag middag med Amy Stella. Det här har ju hållt på ett par dagar och jag börjar fundera på om det kan vara nått med medicinen. För jag känner mig konstant trött även fast jag sover hela nätterna. Aja konstigt är det iallafall.

Annars var vi på bvc idag (igår). 10 månader läkarkontroll. Allt såg fint ut. Och följer kurvan precis som hon alltid gjort. Och hon är hela 77,5 cm lång. Min fina duktiga tjej.

Dax att sova (för länge sen)

Godnatt


Gillar

Kommentarer