Att leva med en 1,5 åring!

Sen dagen korvis började gå har det inte vart en lugn stund här hemma. Det är fullt med bus i den där lilla kroppen. Här har ni några exempel:

1. Klätterapan
Hon är överallt & upp och ner. Hennes nya grej är att hoppa upp på stolen i köket och klättra sig vidare upp på bordet och sträcka sig till hyllan & ta ner alla sugrör som står där. Jag vet inte hur många gånger jag tog ner henne från bordet igår eftermiddag efter skolan. Då hade hon redan vart uppe ex antal gånger på dagen också.

2. Hundmaten
Av nån jäkla anledning så tycker hon att Ninjas hundmat är så god. Vi har den till och med i ett annat rum där vi brukar stänga till men så fort hon får chansen så springer hon dit och börjat stoppa den i munnen. Ungen vägrar viss mat som tex banan men hundmat är tydligen supermumsigt..

3. Skor
Skorna får längre inte vara i hallen. Man kan hitta dom lite överallt. I sängen. I rena tvätten. I leklådan. Skorna har blivit den nya inredningsdetaljen.

4. River ut allt
Man får va noga med att stänga dörrar och lådor annars är hon där och river ut ALLT. Jag spenderade en timme och vek och sortera hennes och H's garderob härom veckan. Glömde såklart stänga dörren. Det tog bara några sekunder så va allt ute på golvet.

5. Hon härmas
Hon snappar verkligen upp allt man gör nu. När jag sitter och sminkar mig så tar hon mina borstar och börjar "sminka" sig själv.

​Busen på bordet. Hon är alldeles alldeles underbar.

Gillar

Kommentarer

Ironbay
Ironbay,
Helt fantastiskt underbar. Mem så mycket bus!
nouw.com/ironbay
louiseanderssons
louiseanderssons,
Boobarelly
Boobarelly,
Vilken busunge 😍
nouw.com/boobarelly
louiseanderssons
louiseanderssons,
Verkligen 😂😍
nouw.com/louiseanderssons
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Sådan mor, sådan dotter........Mamman (läs Louise): rymmer till lekparken så fort man tittade bort, åt glass med min klocka, tar en sax och ska klippa tånaglarna själv (1,5 år), ritar på dom nya pippi-tapeterna...mm mm mm......
Säger bara .....moahahahaha.....!
.Mommos älskade unge! <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahahaha vadå jag som var ett sånt snällt & fromt barn 😜❤️
nouw.com/louiseanderssons