Ansiktsmasker!

Är det nått jag älskar med hudvård så är det ansiktsmasker. Jag brukar lägga ansiktsmask 2-3 gånger i veckan. Jag älskar speciellt lermasker. Tänkte visa 4 stycken ansiktsmasker jag har hemma just nu.

Ni får gärna tipsa om er favorit ansiktsmask i kommentarsfältet.


Glam Glow- Youth mud tinglexfoliante treatmet
Den här satt jag och sukta efter på taxfreen när vi åkte till Lanzarote i början på året men ville inte riktigt lägga så mycket pengar på en ansiktsmask. Men karln snappa upp det och nån vecka efter vi kom hem kom han hem med en present till mig. Gulligt. Och ja den är dyr. Närmare 500 lappen men alltså den är sååå sjukt bra. Man kan faktiskt säga att det är två produkter i en. För den blir som en peeling när man ska tvätta av den. Så mitt tips är att ha den på innan du ska hoppa in i duschen för det blir massor med små små korn och då är det lättare att duscha bort dom än att stå och torka och torka och torka för att få bort alla.

Formula 10.0.6 Pores be pure mud mask
Jag gillar formula 10.0.6 . Har även provat deras deep down detox mask. Dom är otroligt prisvärda (ligger runt hundringen) och dom gör det dom ska. Den här innehåller inga korn men ska innehålla en mild fruksyra som exfolierar.

Nu lämnar vi lermaskerna & går in på fuktmasker. Jag är inte så torr i ansiktet men jag brukar köra en fuktmask efter jag kört en lermask för att preppa huden med massa fukt. Till vintern däremot kommer jag börja köra dom oftare för att boosta huden med massa fukt.

Burt´s Bees- Intense hydration treatment mask
Jag älskar den här fuktmasken från Burt´s Bees. Jag lägger på ett relativt tjockt lager och låter sitta en stund. Sen tar jag bort överflödet och masserar in resten i huden och sen sover så under natten. Man blir verkligen återfuktad. Sen så luktar den sjukt gott också. Den kostar runt tvåhundrakronor.

Unani- Dermo defense face mask
Den här fick jag i en glossybox och har bara hunnit använda 2 gånger. Den är i gelform och ja jag vet inte. Jag har faktiskt inget speciellt att säga om den. Varken bu eller bä. Måste nog testa den lite mer innan. Har ni provat den får ni gärna kommentera vad ni tycker om den. Den ligger på runt hundringen.

Gillar

Kommentarer