AnneMarie Börlind -Purifying Care. För dig med acne hy.

AnneMarie Börlind har släppt en ny hudvårdsserie för dig med mycket orenheter. Purifying Care vårdar & neutraliserar hyn utan att torka ut den.

Såhär står det om serien på borlind.se

Purifying Care lugnar och dämpar talgkörtlarnas produktion och motverkar bakteriebildning med ingredienser som inte torkar ut eller stressar huden. Basen är milda vegetabiliska oljor av majs och jojoba som lätt absorberas, utan att kladda och örtextrakt med lugnande och antibakteriell effekt. Komplettera med Anti-Pimple Roll-on för punktbehandling direkt på finnarna och täckstift som både läker och döljer.

I serien ingår rengöringsgel, ansiktsvatten, ansiktscrème, täckstift i två nyanser och ett roll-on stift för punktbehandling av acne.

Rengöringsgel
Purifying Care Rengöringsgel är mild, antibakteriell och gör rent på djupet. För hy med finnar och pormaskar.
Utvalda örtextrakt som kamomill, salvia, aloe vera och panthenol lugnar och ger fukt. Vid regelbunden användning minskar pormaskar och orenheter. Resultatet blir en fräsch och klar hy. PH-värde ca 6.
Ansiktsvatten
Purifying Care Ansiktsvatten för hy med finnar och pormaskar. Ger direkt en ny uppfriskande och fräsch känsla.Kamomill, salvia och rölleka ger fukt och lugnar. Kamfer, allantoin och salicylsyra mjukar upp huden och har desinficerande och antibakteriella egenskaper. Vid regelbunden användning ger den antibakteriella effekten en förbättrad, klarare hy.
Ansiktscreme
Purifying Care Ansiktscrème är fuktgivande och antibakteriell, anpassad för hy med finnar och pormaskar.
Örtextrakten (bl.a. kamomill, salvia, rosmarin och aloe vera) är mycket effektiva mot finnar. Stabiliserar talgproduktionen, utan att torka ut huden och ger fukt för att undvika en överproduktion av talg.
Täckstift
Täckstift i två nyanser (ljust och mörkt)
De aktiva ingredienserna har en trefaldig effekt: De döljer, rensar och är antibakteriella. Speciellt för acne. För övriga ojämnheter, eller mörka ringar under ögonen rekommenderar vi vår makeup concealer.
Acnestift
En intensiv punktbehandling mot finnar och pormaskar.
De aktiva ingredienserna i Anti-Pimple Roll-On har en upprensande effekt och minskar talgproduktionen. Stiftet motverkar både existerande finnar och pormaskar och förebygger uppkomsten av nya.

Gillar

Kommentarer