5 tips till blivande föräldrar!

Här får ni fem tips på bra materiella saker som är bra att ha når man precis blivit förälder :)

1. Nässug
Räddaren i nöden. Amy Stella har vart förkyld en hel del så den här har verkligen kommit till användning. Ett måste att ha hemma och ha med sig i skötväskan när man ska ut.

2. Bröstpump
Det här kanske inte är nått för alla men för mig var det super. Min amning var förjävla seg alltså så jag fick sitta på bb med en sån elektrisk för att försöka få igång allt och fortsatte hemma med den här för att få spurt påt. Den var även toppen att ha om jag tex skulle iväg nån gång. Och först tömma till Amy Stella och sen ta med och tömma på plats så boobsen inte sprängdes ;)

3. Bröstmjölksuppsamlare
Det här är bästa grejen. Önskar jag hade haft dom från första dagen mjölken rann till. Dom här kan man ha i bhn hemma för att samla upp mjölken som rinner, men man ska inte ha dom för länge åt taget. Och så kan man ha en på ena bröstet medans man ammar. För när man ammar så börjar det andra bröstet rinna. Och för att inte slösa på mjölken så samlas den upp i den här så kan man bara lägga ner det i ett isbits fack och frysa in det så har man om man tex ska iväg nån gång. Toppen.

4. Babynest
Älskar babynest. Toppen att ha om man vill ha barnet sova i sängen mellan sig. Eller ha i soffan. Så bra grej.

5. Lampa
Va? en lampa tänker ni. Japp. En liten sängbordslampa. Gärna med lite dovare ljus. För i början blir det mycket vakna på natten och byta blöja och mata och då är det skönt med en liten sängbordslampa.

Hoppas ni gillar mina tips! Och kom ihåg det här är saker jag gillar & tycker är bra. Alla kanske inte tycker det.
Har ni några fler bra tips på bra materiella saker för nyblivna föräldrar?
Kommentera gärna nedan :)​​​

Gillar

Kommentarer